Fidea De Orez Prăjit Penang

Nevoie de o curs principal fără lactate? Fidea de orez prăjită Penang ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 475 calorii, 23g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână pastă de usturoi chile, creveți, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rețetă Char Kuey Teow (???/ fidea plată prăjită penang, Tăiței Malaezieni cu Crab și cârnați (Penang Char Kway Teow), și Penang Assam Laksa (fidea fierbinte și acră Nyonya în supă de pește) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați tăiței în apă rece pentru a acoperi 30 de minute, apoi scurgeți. Gatiti taiteii intr - o oala mare (5-6-quart) cu apa sarata clocotita 4 minute.
Scurgeți tăiței într-o strecurătoare, apoi clătiți bine și scurgeți bine.
Se amestecă sosul de soia și apa, apoi se rezervă.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei în wok sau tigaie la foc mediu-mare până când sclipesc, apoi adăugați ouă și amestecați până când sunt fierte, aproximativ 30 de secunde.
Transferați pe o farfurie și ștergeți tigaia, dacă este necesar.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în tigaie până când sclipesc și amestecați creveții și pasta de chile 30 de secunde (creveții nu vor fi fierți).
Adăugați chorizo și usturoi și amestecați până când creveții sunt doar fierți, 30 de secunde până la 1 minut.
Adăugați amestecul de soia, tăiței fierți, jicama și scallions și amestecați până când tăiței sunt încălziți și verdeața scallion este ofilită, aproximativ 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați ouăle.
* În cele 30 de minute necesare pentru a înmuia tăiței, se pot face toate celelalte lucrări de pregătire, inclusiv aducerea apei la fierbere pentru a găti tăiței.* Pasta de chile este destul de puternică atunci când lovește tigaia și probabil vă va provoca tuse, așa că, dacă aveți un ventilator de aerisire, porniți-l sus.* Unii oameni preferă chorizo - ul lor cu carcasa îndepărtată, dar în Asia, nu ar elimina carcasa cârnaților chinezi, deci este alegerea dvs. dacă doriți să o eliminați sau nu.