Ficat și ceapă în stil venețian
Ficat și ceapă stil venețian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 917 calorii, 71G de proteine, și 56G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, piper proaspăt măcinat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma masa de secară, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Bufniță Cu Ochi Mari ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Ficat și ceapă în stil venețian, Ficat de vițel venețian și ceapă, și Ficat de vițel venețian cu ceapă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 3 linguri de ulei cu 1 1/2 linguri de unt la foc moderat.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, timp de 10 minute. Se amestecă 1/4 linguriță de sare. Reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa se rumeneste bine, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Presărați ficatul cu restul de 1/2 linguriță de sare și piper. În aceeași tigaie, încălziți uleiul de lingură rămas și 1/2 lingură de unt la foc mare. Când tigaia este foarte fierbinte, adăugați ficatul și salvia. Gatiti, amestecand, pana cand tocmai ati terminat, 1-2 minute.
Scoateți de pe foc, readuceți ceapa în tigaie și aruncați. Cum să gătești ficatul: uită de tot ficatul amar și granulat pe care l-ai avut. Modul de a face ficatul să aibă un gust bun este în primul rând o chestiune de a rezista tentației de a-l găti prea mult. Ar trebui să fie ars pentru a împiedica scăparea sucurilor și ar trebui să fie ușor roz în interior, nu gri murdar. Folosiți căldură mare cu curaj și scurt. Recomandare de vin: Brunello di Montalcino este cel mai exaltat vin din Toscana, deoarece oferă o combinație de bogăție, putere și eleganță de neegalat de oricare altul din regiune.
Serviți unul aici pentru o experiență somptuoasă. O opțiune mai accesibilă este Rosso di Montalcino, un fel de brunello redus.