Fettuccini cu ciuperci, șuncă și sos de trandafiri
Fettuccini cu ciuperci, șuncă și sos de trandafir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, busuioc, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui rapid și ușor + Fettuccini cu ciuperci, Fettuccini Primavera cu sos de lamaie, și Fettuccini de spanac cu sos de smântână Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Într-o tigaie mare de sote, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie. Se amestecă ciupercile feliate și oregano, busuioc și pătrunjel. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand lichidul din ciuperci s-a evaporat.
Adăugați bucățile de șuncă și gătiți încă 4 până la 5 minute.
Se toarnă smântâna grea și se fierbe. Se amestecă încet sosul de spaghete și ardeiul roșu zdrobit amestecându-l în cremă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand sosul s-a redus cu o treime si este gros.
Așezați fettuccini pe farfurii și puneți chiar și porții de sos deasupra.