Fettuccine și Broccoli cu sos de cheddar ascuțit

Fettuccine și Broccoli cu sos de cheddar ascuțit
Fettuccine și Broccoli cu sos cheddar ascuțit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 221 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de tăieturi de broccoli, proces de răspândire a brânzei ascuțite, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Broccoli, Cheddar foarte ascuțit și Quiche de slănină, Broccoli picant și cheddar ascuțit Topped cartof copt, și Mini Frittata la cuptor cu Broccoli, slănină și cheddar ascuțit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si scurgeti fettuccine conform indicatiilor de pe ambalaj, cu exceptia adaugarii broccoli cu aproximativ 2 minute inainte ca fettuccine sa fie gata; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
Se amestecă răspândirea brânzei și laptele în cratiță. Gatiti la foc mediu 1-3 minute, amestecand frecvent, pana se omogenizeaza. Se amestecă fettuccine, broccoli și ardei grași până se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TartinabilăBrânză Tartinabilă
Ardei GrasArdei Gras
FettuccinăFettuccină
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista