Fettuccine cu Pesto, sparanghel și anghinare

Fettuccine cu Pesto, sparanghel și anghinare
Fettuccine cu Pesto, sparanghel și anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 507 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel, frunze de busuioc, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Fettuccine cu sparanghel, Pesto verde de sfeclă și ou Pocat, Sparanghel prăjit brânză la grătar cu Pesto de anghinare și Rucola, și Quiche de sparanghel, anghinare, Pesto și brânză de capră cu crustă de Quinoa.

Instrucțiuni

1
Așezați nucile de pin în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și procesați până la măcinat fin, aproximativ 20 de secunde. Răsturnați părțile laterale ale bolului folosind o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
2
Adăugați sarea și piperul măsurate, usturoiul, busuiocul și pătrunjelul; procesați până când sunt purificate, aproximativ 15 secunde; și răzuiește părțile laterale ale bolului.Cu procesorul în funcțiune, adăugați încet uleiul într-un flux subțire până când este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați parmezanul și pulsați de câteva ori pentru a încorpora. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar; pus deoparte.Pentru paste: aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.Strângeți sucul din jumătatea de lămâie într-un castron mediu, nereactiv și umpleți vasul pe jumătate cu apă rece; pune deoparte.Lucrând cu 1 anghinare odată, tăiați treimea superioară cu frunze cu un cuțit zimțat. Scoateți frunzele exterioare întunecate una câte una pentru a dezvălui frunzele interioare galbene fragede. Tăiați fundul tulpinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
AnghinareAnghinare
ParmezanParmezan
SucSuc
LămâieLămâie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
BolBol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Tăiați în jurul exteriorului anghinarei cu un cuțit pentru a îndepărta baza de frunze dură rămasă. Folosind un cojitor de legume, radeți pielea verde închis de pe tulpină, netezind marginile unde au fost atașate frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LegumeLegume
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
CuțitCuțit
5
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime prin frunze și tulpină. Folosind o lingură mică, scoateți ușor sufocul violet dur și puful găsit între frunze și tulpină; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
6
Tăiați din nou fiecare anghinare pe jumătate pe lungime și puneți-o în apa de lămâie rezervată. Repetați cu anghinarea rămasă.Pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață și apă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
LămâieLămâie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Scoateți sferturile de anghinare din apa cu lămâie, aruncați-le în apa sărată clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute. Folosind o lingură cu fante sau un păianjen, transferați anghinarea în baia de apă cu gheață pregătită pentru a se răci. Păstrați oala cu apă la fiert pentru sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SparanghelSparanghel
ApăApă
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Transferați anghinarea din Baia de apă pe o tăietură și uscați-o între prosoape (cu cât este mai uscat, cu atât mai bine). Puneți anghinarea deoparte; rezervați baia de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Adăugați sparanghelul în apa clocotită și blanch până când este crocant, aproximativ 30 de secunde. Folosind un păianjen sau clești, transferați sparanghelul în baia de apă cu gheață rezervată pentru a se răci. Păstrați oala cu apă la fiert pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Transferați sparanghelul din Baia de apă pe o tăietură și uscați-l între prosoape. Folosind un cojitor de legume, radeți fiecare suliță de sparanghel pe lungime în fâșii subțiri, apoi tăiați benzile în jumătate transversal. (Dacă aveți probleme cu decojirea ultimei porțiuni de sparanghel, sprijiniți sulița pe mânerul plat al unei spatule sau linguri pentru o mai bună pârghie și continuați să curățați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Așezați fâșiile de sparanghel într-un castron mediu, împreună cu vârfurile sulițelor; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați anghinarea și căutați pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
14
Se transferă pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
15
Scoateți tigaia de pe foc, turnați și aruncați excesul de ulei și puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți până la al dente, aproximativ 7 minute. Rezervați 1 1/2 căni de apă pentru paste, apoi scurgeți pastele.Întoarceți imediat tigaia la foc mediu-mare; adăugați pesto-ul rezervat, 3/4 cană din apa de gătit rezervată pentru paste și fâșiile de sparanghel; Se amestecă pentru a se combina; și aduceți rapid la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SparanghelSparanghel
PastePaste
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Adăugați pastele fierte și aruncați pentru a combina, gătind pentru a reduce lichidul sau adăugând mai multă apă rezervată pentru paste, după cum este necesar, pentru a atinge consistența dorită a sosului. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.Împărțiți imediat între 4 boluri calde și acoperiți fiecare bol cu 4 sferturi de anghinare și puțin piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Paste FiertePaste Fierte
ApăApă
AnghinareAnghinare
PiperPiper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
18
Se servește cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista