Feta Anghinare Dip

Feta Anghinare Dip
Fetan Anghinare Dip ar putea fi o reteta buna pentru a extinde cutia reteta hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, feta, pimientos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Iaurt și Feta Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor vasul de copt de 9x9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați inimile de anghinare, feta, maioneza, parmezanul, pimientos și usturoiul într-un castron; amestecați bine. Lingură în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul este ușor maroniu, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți și garnisiți cu roșii și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista