Fenicul cu pesmet

Fenicul cu pesmet
Fenicul cu pesmet este un lactate gratuit farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 176 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Dacă aveți frunze de pătrunjel, sare și piper, fenicul cu bulb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare sunt Paste siciliene cu pește-spadă, fenicul, mentă și pesmet, Spaghete cu pesmet, și Firimituri De Pâine Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Blanch fenicul până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline, adăugați usturoiul și sotati. Condimentează feniculul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați în tigaie și gătiți fără să vă mișcați, astfel încât feniculul să se rumenească puțin. Aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă vermut și se condimentează cu piper. Se amestecă pătrunjelul și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
5
Se servește cu pesmet presărat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista