Fenicul cu pesmet
Fenicul cu pesmet este un lactate gratuit farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 176 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Dacă aveți frunze de pătrunjel, sare și piper, fenicul cu bulb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare sunt Paste siciliene cu pește-spadă, fenicul, mentă și pesmet, Spaghete cu pesmet, și Firimituri De Pâine Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Blanch fenicul până la moale.
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline, adăugați usturoiul și sotati. Condimentează feniculul cu sare și piper.
Adăugați în tigaie și gătiți fără să vă mișcați, astfel încât feniculul să se rumenească puțin. Aruncă ușor.
Se adaugă vermut și se condimentează cu piper. Se amestecă pătrunjelul și se aruncă.
Se servește cu pesmet presărat deasupra.