Food & Wine 'Magazine' s Crunchy coapte fenicul ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, șalotă, panko și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 41 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cifrele de afaceri cu suc de fructe cu unt ale revistei Food & Wine, Plăcintă cu cremă de Caramel a revistei Food & Wine cu Topping crocant de orez, și Fenicul Copt Crocant.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375. Pe 2 foi mari de copt cu margini, stropiți feniculul cu 1/2 cană de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți timp de 45 de minute, până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se lasă să se răcească 30 de minute.
4
Într-o tigaie, prăjiți panko-ul la foc moderat până devine auriu, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se transferă într-un castron; se amestecă brânza și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
În aceeași tigaie, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați usturoiul, șalota și cimbru și gătiți la foc moderat până când usturoiul se înmoaie, 5 minute; se adaugă la panko. Se amestecă restul de 1/2 cană de ulei și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Întindeți jumătate din fenicul într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Se toarnă vinul peste fenicul, apoi se presară jumătate din panko deasupra. Repetați cu restul de fenicul și panko. Acoperiți și coaceți timp de 20 de minute, apoi scoateți folia și coaceți timp de 10 minute mai mult, până când toppingul este rumenit și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
11
Se servește fierbinte.
12
Face Înainte
13
Gratinul necoapte poate fi învelit în folie și congelat până la o săptămână.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
14
Coaceți vasul învelit cu folie direct din congelator timp de 25 de minute, apoi scoateți folia și coaceți timp de 15 minute mai mult.