Felie De Șuncă Glazurată
Nevoie de o curs principal fără gluten? Felia de șuncă glazurată ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de muștar dijon, ananas, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați felia de șuncă în jumătate. Într-o tigaie, gătiți șunca în unt timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când este încălzită. Între timp, scurgeți ananasul, rezervând sucul. Puneți deoparte două felii de ananas; refrigerați ananasul rămas pentru o altă utilizare.
Într-un castron, combinați amidonul de porumb, sucul de ananas, mierea, sosul de friptură și muștarul până se omogenizează.
Scoateți șunca și păstrați-o caldă.
Adăugați amestecul de miere în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mic; gatiti 1-2 minute. Întoarceți șunca în tigaie; se acoperă cu feliile de ananas rezervate. Lingura glazura peste partea de sus; căldură prin.