Faux Nemernic Pui
Faux Jack pui este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 311 calorii. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet distilat, suc de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Funcționează bine ca fel principal. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 61%. Încercați Faux Pui Nuggets, Faux Pho Tacos De Pui, și Supă De Pui Vietnameză (Faux Pho) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare, amestecați uleiul de măsline, oțetul, sucul de lămâie, zahărul, cimbrul, ienibaharul, scorțișoara, sarea și piperul de cayenne. Se amestecă ardeiul Scotch bonnet, ceapa verde și usturoiul. Pierceți puiul pe toate părțile cu o furculiță și puneți-l în vas. Acoperiți și marinați până la 24 de ore la frigider, întorcându-vă ocazional.
Preîncălziți grătarul pentru căldură mare.
Grătar ușor de grătar cu ulei. Aruncați marinada și grătați puiul 8 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.