Fata Burger

Fata Burger
Burger fata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,4 USD pe porție. O porție conține 484 calorii, 14g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ulei vegetal, muștar cajun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pofta > Fata Scout subțire menta mini plăcinte Plus fata Scout Cookie s, Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Topi, și Surf N ' Turf Burger (Burger la grătar cu homar și slănină).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți un grătar la foc mediu și frecați grătarul cu un prosop înmuiat în ulei. Într-un castron mare, adăugați uleiul și legumele și aruncați. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Grătați legumele, întorcându-se rar, la foc mediu până când sunt moi și carbonizate, aproximativ 5 minute pentru sparanghel, 10 minute pentru ceapă, 15 minute pentru ardei și ciuperci. Scoateți legumele de pe grătar și puneți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați sosul pesto într-un castron mic și adăugați ciupercile la grătar. Aruncați pentru a acoperi ciupercile cu pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Pentru fiecare burger, întindeți 1 lingură de muștar pe fundul chiflei, acoperiți cu 1/4 din brânza de capră, apoi stratificați pe ciuperci, ceapă, ardei gras și sparanghel. Acoperiți cu partea superioară a chiflei și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista