Fasole Verde Zippy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde Zippy. Această rețetă face 6 porții cu 97 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, fasole, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fasole și orez cu fermoar, fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, și Fasole Franțuzească / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-o cratiță și acoperiți-o cu apă; aduceți la fierbere. Gatiti, neacoperit, timp de 8-10 minute sau pana cand este crocant.
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Îndepărtați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie.
Scurgeți, rezervând 1 linguriță de picături. În aceeași tigaie, sotati ceapa pana se inmoaie. Se amestecă vinul, zahărul, oțetul și sarea.
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Scurgeți fasolea; se acoperă cu amestec de ceapă.
Se presară cu slănină; aruncați pentru a acoperi.