Fasole verde sufocat II ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 421 calorii, 11g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, zahăr brun, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Fasole verde sufocată II, Fasole Verde Sufocată, și Fasole verde sufocată cu cartofi noi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați slănină și gătiți până se rumenesc, dar nu încă crocante. Împingeți slănina pe părțile laterale ale tigaiei și adăugați ceapa și usturoiul în grăsimea de slănină. Gatiti si amestecati pana cand ceapa este abia translucida. Se amestecă fasolea verde și se gătește 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Fasole Verde
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se toarnă în apă și se amestecă zahărul brun, sosul Worcestershire, sarea și piperul. Se fierbe la foc mic neacoperit până când apa s-a evaporat și fasolea verde este fragedă, aproximativ 1 oră.