Fasole verde prăjită cu slănină și ceapă eșalotă
Fasole verde prăjită cu slănină și eșalotă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 3 și costă 66 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 108 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână slănină, șalotă, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Fasole Verde Cu Slănină Și Șalotă, Fasole verde cu slănină și șalotă, și Fasole verde cu slănină și șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați slănina pe o tigaie mare cu jeleu.
Coaceți la 450 timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt crocante.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie, rezervând 2 lingurițe picături în tigaie. Aruncați picăturile rămase.
Adăugați șobolani și fasole în picături în tigaie; aruncați pentru a acoperi. Aranjați fasole într-un singur strat pe tigaie, si se presara cu sare.
Coaceți la 450 timp de 15 minute; amestecați și coaceți încă 7 minute sau până se rumenesc ușor și se înmoaie. Zdrobiți slănina; presărați peste fasole.