Fasole verde provensal necesită aproximativ 14 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 122 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ulei de măsline, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fasole Verde În Stil Provensal, Fasole verde din Virginia provensal, și fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti fasolea verde in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 3 pana la 4 minute sau pana cand este crocanta; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Combinați fasolea, roșiile și ceapa; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Bateți împreună oțetul și următoarele 7 ingrediente până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se toarnă peste amestecul de fasole; aruncați pentru a acoperi.
5
Se servește la temperatura camerei sau se acoperă și se răcește până când este gata de servit.