Fasole Verde Murată
Murat fasole verde este un hor d ' oeuvre care servește 28. O porție conține 14 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper cayenne, apă, fasole verde și sare de conservare. 1399 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Rețete similare includ Fasole Verde Murată, Fasole verde murată, și Fasole verde cu ceapă murată.
Instrucțiuni
Împachetați fasolea în patru borcane fierbinți de 1 halbă până la 1/2 in. de sus.
Adăugați semințele de cayenne, usturoi și mărar în borcane.
Într-o cratiță mare, aduceți apa, oțetul și sarea la fiert.
Îndepărtați cu grijă amestecul fierbinte peste fasole, lăsând 1/2-in. headspace.
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 10 minute într-un recipient cu apă clocotită.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri - Jeroboam) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 600 de dolari pe sticlă.
![Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)]()
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben paie auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note elegante de blond (brioșă și nuci proaspete).Palatul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmată de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.