Fasole Verde Gătită Lent
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Fasolea verde gătită lent ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 157 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de slănină, sare și piper măcinat, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Încercați Fasole Verde Gătită Lent, Fasole verde libaneză gătită lent și carne de vită, și Fasole verde, roșii și slănină gătite lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cratița la foc mediu; gatiti si amestecati slanina in tigaia incinsa pana aproape crocanta, aproximativ 6 minute.
Adauga ceapa; gatiti pana cand bucatele rumenite de mancare de pe fundul tigaiei s-au dizolvat in sucurile cepei si ceapa este moale si maro auriu, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și sosul de roșii. Gatiti pana cand usturoiul s-a inmuiat, inca 1 minut.
Așezați fasolea verde într-o tigaie și turnați bulionul de pui. Ridicați căldura la mare, adăugați sare, piper negru și piper cayenne la fasole și aduceți la foc mic. Fasolea va începe să se înmoaie. Întoarceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 1 1/2 ore. Se amestecă ocazional.
Adăugați mai mult bulion sau apă dacă amestecul pare uscat.
Reglați nivelurile de sare, piper negru și piper cayenne după gust. Gatiti pana cand fasolea este moale si frageda, inca 30 de minute.
Transferați fasolea și o parte din sucurile de tigaie într-un platou de servire adânc.