Fasole Verde-Gratin De Brânză De Capră
Gratinul de brânză de capră cu fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 380 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frișcă, parmezan proaspăt, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de fasole verde, brânză de capră și măsline verzi, Salată de fasole verde și ouă cu sos de brânză de capră, și Salată de fasole verde și ouă cu sos de brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Rupeți pâinea în bucăți mari; pulsați într-un robot de bucătărie de 2 sau 3 ori sau până se formează firimituri grosiere.
Stropiți ulei peste firimituri; adăugați 1/4 cană parmezan. Pulsați de 5 sau 6 ori sau până când este acoperit cu ulei. Se amestecă nucile pecan.
Tăiați fasolea verde transversal în treimi. Gatiti in apa clocotita pentru a acoperi 3 pana la 4 minute sau pana cand este crocant; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie.
Aruncați împreună fasolea, următoarele 4 ingrediente și restul de 1/2 cană de parmezan. Împachetați ferm amestecul în 4 (6 oz.) ramekins puțin adânci. Acoperiți fiecare cu folie de aluminiu și așezați-o pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute. Descoperiți și presărați cu amestec de firimituri.
Coaceți încă 8 minute sau până devin aurii.
Adus la masă de autorul cărții de bucate Tasia Malakasis, proprietarul Belle Chvre creamery din elkmont, Alabama.