Fasole Verde Fiartă Cu Șuncă Și Ciuperci
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 367 calorii. Dacă $1.56 pe portie se încadrează în bugetul dvs., fasole verde fiert cu șuncă și ciuperci ar putea fi un excelent fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 3. Dacă aveți la îndemână piper, sare kosher, ciuperci cremini și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Hoisin-carne de porc fiartă, ciuperci și fasole verde pe tăiței, Pui fiert Shandy cu ciuperci și măsline verzi, și Fasole Verde Și Roșii Fierte pentru rețete similare.