Fasolea verde de grădină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 81 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, cățel de usturoi, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, Green garden veg pie, și Cartofi Prăjiți De Grădină Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-o cratiță și acoperiți-o cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Între timp, într-o tigaie, sotati ciupercile, ceapa daca doriti si usturoiul in ulei pana se inmoaie. Se amestecă castane de apă și condimente; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos