Fasolea verde de grădină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 81 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, cățel de usturoi, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, Green garden veg pie, și Cartofi Prăjiți De Grădină Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-o cratiță și acoperiți-o cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, într-o tigaie, sotati ciupercile, ceapa daca doriti si usturoiul in ulei pana se inmoaie. Se amestecă castane de apă și condimente; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil