Fasole verde cu pesmet cu unt de lămâie
Fasolea verde cu pesmet cu unt de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 104 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, sare de mare, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole verde cu pesmet de lămâie-cimbru, Fasole verde cu pesmet de lămâie și migdale, și Fasole Verde Cu Vinaigretă De Lămâie Meyer Și Pesmet De Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați panko; se amestecă constant timp de 2 minute sau până devine auriu.
Se ia de pe foc. Se amestecă coaja și 1/4 linguriță sare.
Umpleți o cratiță mare 2/3 plină cu apă; aduceți la fierbere.
Adăugați restul de 1 lingură de sare.
Adăugați fasole; gatiti 2 minute. Umpleți un castron mare 2/3 plin cu apă cu gheață.
Transferați fasolea în apă cu gheață pentru a se răci; scurgere.
Adăugați ulei într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați fasole; saut, amestecând constant, 3 minute sau până se încălzește.
Adăugați suc de lămâie și migdale; saut 1 minut. Se condimentează cu piper.
Adăugați topping panko; servi.