Fasole Verde Cu Pansament
Fasolea verde cu sos de ceapă eșalotă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 201 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 34 de cenți pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de vin, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Fasole verde cu pansament, Fasole verde și ridichi cu sos de ceapă eșalotă, și Fasole Verde Sotată Cu Roșii Calde, Slănină Și Sos De Ceapă Eșalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți felia de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Lăsați să se răcească și să se sfărâme slănina. Rezervați 1 linguriță de picături de slănină.
Puneți o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul vaporului. Acoperiți și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Adăugați fasolea verde, recuperați-vă și aburiți până se înmoaie, 3 minute.
Bateți împreună uleiul de măsline, muștarul în stil Dijon, oțetul, picăturile de slănină și șalotul într-un bol. Aruncați fasolea verde fierbinte, aburită într-un bol cu pansamentul și slănina sfărâmată și serviți.