Fasole verde cu nuci prăjite și pesmet

Fasole verde cu nuci prăjite și pesmet
Fasolea verde cu nuci prăjite și pesmet ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 135 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, sare, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui cu fasole verde și nuci prăjite, FASOLE VERDE CU NUCI PRĂJITE ȘI VINAIGRETTE USCATE-CIREȘE, și Fasole verde cu nuci prăjite și Vinaigrette uscate-cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați șalotele și fasolea într-o tigaie mică acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Stropiți cu 1 lingură de ulei; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Presărați amestecul uniform cu sare și zahăr; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când fasolea este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Transferați amestecul într-un bol de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați pesmet în tigaie; gatiti 5 minute sau pana devin aurii, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Se ia de pe foc; se amestecă brânza și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
11
Adăugați amestecul de pesmet la fasole; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista