Fasole Verde Balsamică
Fasolea verde balsamică ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 252 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 74 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, slănină, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Fasole Verde Balsamică, Fasole Verde Glazurată Balsamic, și Fasole Verde Balsamică De Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 3 pana la 4 minute sau pana cand este crocanta; scurgere. Plonjați fasolea în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Tăiați șalotele transversal în felii subțiri; separați în inele.
Se toarnă ulei la adâncimea de 1 inch într-o cratiță grea; se încălzește la foc mediu-mare până la 35
Prăjiți șalotele, în loturi, 1 până la 2 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți din tigaie folosind o lingură cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Gatiti otetul si zaharul intr-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecand des, 5 pana la 6 minute sau pana se reduc la 3 linguri. Se amestecă untul până se omogenizează.
Adăugați fasole, și saut 5 minute sau până când se încălzește bine; se condimentează cu sare și piper după gust. Aranjați pe un platou de servire. Se acoperă cu șalotă, migdale și slănină.