Fasole Slănină înăbușită
Fasole înăbușită cu bacon este o garnitură care servește 4. O porție conține 432 de calorii, 13 g de proteine și 38 g de grăsime. Pentru 1,82 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 36 de fani. Un amestec de slănină, ciuperci, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 57%, ceea ce este destul de bun. Fasolea înăbușită cu slănină, fasolea franțuzească/fasolea verde, salata de roșii și busuioc și fasolea verde și năut înăbușită cu slănină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Ungeți ușor o tigaie mare cu părțile drepte cu ulei de măsline.
Adaugam baconul, usturoiul si fulgii de ardei rosu si aducem la foc mediu. Gatiti pana cand baconul a devenit maro si crocant si a eliberat cea mai mare parte din grasime. Când usturoiul devine maro auriu și foarte aromat, se scoate și se aruncă. Și-au împlinit destinul usturoiului.
Adăugați ciupercile în tigaia cu bacon, asezonați cu sare, după gust și gătiți până devin moi, aproximativ 2 până la 3 minute.
Adăugați fasolea și supa de pui, asezonați cu sare, după gust, acoperiți și gătiți la foc mediu-mic timp de 40 până la 45 de minute. Dacă lichidul se reduce prea mult în timpul gătirii, adăugați apă pentru a compensa.
Scoateți capacul și gătiți până când aproape tot lichidul este redus. Când este gata, fasolea ar trebui să fie foarte fragedă, aproape că se destramă și FOARTE aromată.
Transferați într-un bol de servire și serviți.