Fasole prăjită cu spanac
Fasolea prăjită cu spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 268 calorii. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 62 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de sare și piper, verdeață de muștar, fasole mexicană Rancho pinto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fasole cu aragaz lent pentru congelator aka fasole prăjită fără reîncărcare, Fasole Prăjită, și (Nu) Fasole Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați slănina până când este crocantă, aproximativ 10 minute. Ridicați cu o lingură cu fante și scurgeți pe prosoape.
Adăugați fasole în picături în tigaie; se pasează cu un tocător de cartofi sau se bate cu un mixer până devine cremos. Se amestecă des la foc mediu până se încălzește, aproximativ 6 minute.
Între timp, tocați grosolan spanacul. Când fasolea este fierbinte, adăugați spanac; acoperiți și amestecați ocazional, până se ofilesc, aproximativ 3 minute. Se amestecă jumătate din brânză.
Se adaugă sare și piper după gust. Dacă fasolea nu este atât de cremoasă pe cât doriți, amestecați puțin bulion.
Se toarnă într-un castron și se presară cu brânză și slănină rămase.