Fasole Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea prăjită. Această rețetă face 3 porții cu 261 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 27 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți fasole pinto, chimen măcinat, coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Fasole aragaz lent pentru congelator aka fasole Refried fără Refry, Fasole Prăjită, și Fasole Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rezervați aproximativ o treime din fasole. Puneți restul de fasole într-un castron mediu cu o furculiță mare. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul și continuați să gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor.
Adăugați condimentele și gătiți până când sunt parfumate aproximativ 1 minut.
Adăugați piureul de fasole și jumătate din bulion; gatiti, amestecand frecvent, pana se ingroasa usor, aproximativ 5 minute.
Adăugați fasolea rezervată și cantitatea suficientă de bulion rămas pentru a slăbi fasolea. Se fierbe până când fasolea este groasă, dar nu pastă, aproximativ 2 minute mai mult. Condimentează cu sare și piper după gust. Se amestecă coriandrul proaspăt, dacă se dorește, și se servește.