Fasole neagră și porumb Enchilada ou coace
Fasole neagră și porumb Enchiladan ou coace ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 196 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, supă de brânză nacho condensată, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Fasole neagră, porumb și Quinoan Enchilada coace (sau dip!), Fasole neagră și Quinoan Enchilada coace, și Caserola De Quinoa Enchilada Cu Fasole Neagră Și Porumb.
Instrucțiuni
Ungeți vasul de copt de 13x9 inci (3 litri). Aranjați 6 tortilla pe fundul vasului de copt uns, suprapunându-se. Lingurați fasolea și porumbul uniform peste tortilla. Puneți supa de brânză uniform peste legume.
Tăiați restul de 4 tortilla în benzi de 1 inch; aranjați deasupra.
Într-un castron mare, combinați ouăle, laptele și chimenul; bate până se omogenizează bine.
Se toarnă peste fâșii de tortilla. Acoperiți bine; refrigerați 4 ore sau peste noapte.
Cuptor de căldură la 325 F. descoperi; se presara cu branza.
Coaceți neacoperit timp de 55 până la 60 de minute sau până când ouăle sunt setate.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Pentru a garnisi, tăiați cinci forme de petale de poinsettia lungi de 1 inch din ardei gras; aranjați în centrul vasului pentru a semăna cu floarea de poinsettia. Puneți 2 sau 3 crenguțe de coriandru între petale. Sau, tocați ardeiul gras și cilantro; se presară deasupra.
Pentru a servi, tăiați în pătrate. Dacă doriți, acoperiți cu salsa și smântână.