Fasole neagră și orez
Fasolea neagră și orezul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 372 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 76 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fasole, okra, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Orez și fasole neagră (aragaz), Fasole Neagră Și Orez, și Fasole neagră și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați sare și fasole. Lăsați fasolea să se rehidrateze fierbând timp de 15 minute, îndepărtând "spuma" de la suprafața apei și lăsându-i să stea, acoperită, timp de 1 oră.
Încălziți uleiul într-o oală separată și sotati ceapa până când începe să devină translucidă.
Adăugați 6 căni de apă în acest vas, apoi adăugați orez, permițând să fiarbă până când apa este absorbită și orezul este moale, aproximativ 20 de minute. Se amestecă okra în oală de orez pentru a încălzi okra. Amestecați ușor orezul și okra cu fasolea și roșiile într-un bol și serviți.