Fasole Lima și șuncă
Fasole Lima și șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 392 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 6 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de țelină, porumb de sâmbure, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 87%. Încercați Fasole Lima cu șuncă, Fasole Lima cu șuncă, și Fasole Lima Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea lima într-o oală mare și turnați în apă. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la mediu și gătiți 15 minute.
Amestecați cartofii, porumbul, roșiile, ceapa și țelina în oală și continuați să gătiți 15 minute.
Într-un castron mic, dizolvați amidonul de porumb în lapte. Se amestecă în oală și se amestecă în șuncă. Continuați să gătiți până se încălzește. Condimentează după gust cu sare și piper și presară pătrunjel înainte de servire.