Fasole La Cuptor Din Vermont

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea la cuptor din Vermont. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 251 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de muștar dijon, fasole bleumarin, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Fasole La Cuptor Din Vermont, Vermont Fasole La Cuptor Din ' Lighten Up, America!, și Cele mai bune fasole la grătar și încă 5 fasole la cuptor de iubit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea; așezați într-un castron mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 32
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa și carnea de porc la tigaie; saut 5 minute.
Adăugați fasole, 5 1/2 căni de apă, 1/2 cană sirop, muștar, sare și sos de piper; aduceți la fierbere. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 2 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute sau până când amestecul începe să se îngroașe. Se amestecă restul de 1/4 cană de sirop.