Fasole la cuptor Boston
Fasolea la cuptor din Boston ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1015 calorii. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 18 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, burtă de porc, bețișoare de țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fasole La Cuptor Boston, Fasole La Cuptor Boston, și Fasole La Cuptor Boston.
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea într-un castron mare cu apă rece timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Scurgeți și clătiți fasolea și puneți-o într-o caserolă mare ignifugă cu 1,5 litri de apă. Se fierbe timp de 10 minute, îndepărtând orice gunoi care apare la suprafață.
Adăugați ceapa, țelina, morcovul, muștarul Dijon, zahărul, melasa sau melasa și Roșia pură. Amestecați până când totul este bine amestecat, apoi îngropați bucata de porc printre fasole. Acoperiți bine și gătiți la cuptor 2-2 ore până când fasolea și carnea de porc sunt foarte fragede. Verificați la jumătatea timpului de gătit și completați cu apă fierbinte din fierbător, dacă este necesar.
Scoate carnea de porc din oală.
Se taie în bucăți mari și se servește cu fasolea, presărată cu pătrunjel.