Fasole la cuptor Boston

Fasole la cuptor Boston
Fasolea la cuptor din Boston ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1015 calorii. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 18 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, burtă de porc, bețișoare de țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fasole La Cuptor Boston, Fasole La Cuptor Boston, și Fasole La Cuptor Boston.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea într-un castron mare cu apă rece timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Scurgeți și clătiți fasolea și puneți-o într-o caserolă mare ignifugă cu 1,5 litri de apă. Se fierbe timp de 10 minute, îndepărtând orice gunoi care apare la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Adăugați ceapa, țelina, morcovul, muștarul Dijon, zahărul, melasa sau melasa și Roșia pură. Amestecați până când totul este bine amestecat, apoi îngropați bucata de porc printre fasole. Acoperiți bine și gătiți la cuptor 2-2 ore până când fasolea și carnea de porc sunt foarte fragede. Verificați la jumătatea timpului de gătit și completați cu apă fierbinte din fierbător, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Scoate carnea de porc din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se taie în bucăți mari și se servește cu fasolea, presărată cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista