Fasole La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea coaptă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 54 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sare și piper, zahăr brun ferm, oțet de cidru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cele mai bune fasole BBQ coapte și 5 fasole mai coapte pentru a iubi, Fasole Mai Bine Coapte, și Fasole la cuptor cu șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Puneți o oală cu fund greu (cu capac) la foc mediu-mare.
Adăugați slănina și gătiți, amestecând des, până când grăsimea se face și slănina începe să se rumenească, aproximativ 6-8 minute.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă ketchup-ul, piureul de roșii, zahărul brun, oțetul, Worcestershire, sarea, piperul și cayenne și se amestecă bine. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă fasolea până se acoperă bine, se acoperă și se coace la cuptor timp de 1 oră.
Scoateți capacul și continuați să coaceți până când sosul se îngroașă și fasolea începe să se rumenească, încă aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească cu cel puțin 15 minute înainte de servire.
Serviți cald sau la temperatura camerei.