Fasole La Cuptor

Fasole La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea coaptă. Această rețetă face 6 porții cu 347 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannelloni, ceapă, muștar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cele mai bune fasole BBQ coapte și 5 fasole mai coapte pentru a iubi, Fasole Mai Bine Coapte, și Fasole la cuptor cu șuncă.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea peste noapte în multă apă rece pentru a le înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2
Scurgeți apa când sunteți gata să vă pregătiți boabele coapte și clătiți sub apă rece pentru a îndepărta orice nisip sau pietriș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole La CuptorFasole La Cuptor
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
3
Într-o oală mare cu multă apă, fierbeți fasolea cu o notă de sare până când încep să se despartă. Îndepărtați blatul în mod regulat și adăugați apă dacă nivelul scade sub fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scurgeți și rezervați lichidul.
5
Lăsați fasolea să se răcească timp de 1 oră înainte de manipulare. Preîncălziți cuptorul la 225 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Adăugați fasolea înapoi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați ceapa feliată, melasa, muștarul, zahărul brun, sosul de roșii și lichidul de gătit rămas în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați mai multă apă pentru a acoperi fasolea dacă nu există suficient lichid de gătit. Condimentează ușor cu sare și piper și adaugă frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
9
Pentru a face fasole mai tradițională, adăugați o bucată de flanc de porc sărat sau felii de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Fasole La CuptorFasole La Cuptor
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Coaceți fasolea, acoperită, timp de 12 ore peste noapte. Verificați dimineața pentru a vedea dacă trebuie să adăugați o notă de lichid. Dacă nu, fasolea este gata de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Serviți în castron cu pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista