Fasole La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea coaptă. Această rețetă face 6 porții cu 347 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannelloni, ceapă, muștar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cele mai bune fasole BBQ coapte și 5 fasole mai coapte pentru a iubi, Fasole Mai Bine Coapte, și Fasole la cuptor cu șuncă.
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea peste noapte în multă apă rece pentru a le înmuia.
Scurgeți apa când sunteți gata să vă pregătiți boabele coapte și clătiți sub apă rece pentru a îndepărta orice nisip sau pietriș.
Într-o oală mare cu multă apă, fierbeți fasolea cu o notă de sare până când încep să se despartă. Îndepărtați blatul în mod regulat și adăugați apă dacă nivelul scade sub fasole.
Scurgeți și rezervați lichidul.
Lăsați fasolea să se răcească timp de 1 oră înainte de manipulare. Preîncălziți cuptorul la 225 grade F.
Adăugați fasolea înapoi în oală.
Adăugați ceapa feliată, melasa, muștarul, zahărul brun, sosul de roșii și lichidul de gătit rămas în oală.
Adăugați mai multă apă pentru a acoperi fasolea dacă nu există suficient lichid de gătit. Condimentează ușor cu sare și piper și adaugă frunzele de dafin.
Pentru a face fasole mai tradițională, adăugați o bucată de flanc de porc sărat sau felii de slănină.
Coaceți fasolea, acoperită, timp de 12 ore peste noapte. Verificați dimineața pentru a vedea dacă trebuie să adăugați o notă de lichid. Dacă nu, fasolea este gata de mâncare.
Serviți în castron cu pâine prăjită.