Fasole Flageolet

Fasole Flageolet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea Flageolet. O porție conține 186 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,83 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, crenguțe de cimbru, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Franceză Flageolet, Fasole Flageolet cu rozmarin și cimbru, și Fasole Flageolet Și Salată Frisee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Separați miezurile, cojile și semințele de carnea roșiilor. Se toacă, se amestecă cu sarea și se transferă într-un chinois așezat peste un bol. Se lasă 30 de minute și se rezervă sucul. Tăiați gros carnea de roșii și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală. Transpirați usturoiul și ceapa la foc mediu până se înmoaie, timp de aproximativ 10 minute. Se amestecă coriandrul, anasonul stelat și ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați sosul Tabasco, sosul Worcestershire, ketchup-ul de roșii, vinul roșu și crenguțele de cimbru împreună cu sucul din roșii și carnea de roșii. Gatiti 2 ore la foc mic, astfel incat compotul sa clocoteasca usor.Întoarceți focul la mare și gătiți compotul încă 5 minute, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
CompotCompot
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
5
Se transferă în recipiente de plastic și se dă la frigider.
6
Îndepărtați excesul de ulei din partea de sus când este rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista