Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea Flageolet. O porție conține 186 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,83 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, crenguțe de cimbru, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Franceză Flageolet, Fasole Flageolet cu rozmarin și cimbru, și Fasole Flageolet Și Salată Frisee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Separați miezurile, cojile și semințele de carnea roșiilor. Se toacă, se amestecă cu sarea și se transferă într-un chinois așezat peste un bol. Se lasă 30 de minute și se rezervă sucul. Tăiați gros carnea de roșii și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală. Transpirați usturoiul și ceapa la foc mediu până se înmoaie, timp de aproximativ 10 minute. Se amestecă coriandrul, anasonul stelat și ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, Tocat
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați sosul Tabasco, sosul Worcestershire, ketchup-ul de roșii, vinul roșu și crenguțele de cimbru împreună cu sucul din roșii și carnea de roșii. Gatiti 2 ore la foc mic, astfel incat compotul sa clocoteasca usor.Întoarceți focul la mare și gătiți compotul încă 5 minute, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Semințe De Leuștean Pudră
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Compot
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
5
Se transferă în recipiente de plastic și se dă la frigider.
6
Îndepărtați excesul de ulei din partea de sus când este rece.