Fasole Flageolet

Fasole Flageolet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea Flageolet. O porție conține 186 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,83 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, crenguțe de cimbru, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Franceză Flageolet, Fasole Flageolet cu rozmarin și cimbru, și Fasole Flageolet Și Salată Frisee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Separați miezurile, cojile și semințele de carnea roșiilor. Se toacă, se amestecă cu sarea și se transferă într-un chinois așezat peste un bol. Se lasă 30 de minute și se rezervă sucul. Tăiați gros carnea de roșii și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală. Transpirați usturoiul și ceapa la foc mediu până se înmoaie, timp de aproximativ 10 minute. Se amestecă coriandrul, anasonul stelat și ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați sosul Tabasco, sosul Worcestershire, ketchup-ul de roșii, vinul roșu și crenguțele de cimbru împreună cu sucul din roșii și carnea de roșii. Gatiti 2 ore la foc mic, astfel incat compotul sa clocoteasca usor.Întoarceți focul la mare și gătiți compotul încă 5 minute, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
CompotCompot
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
5
Se transferă în recipiente de plastic și se dă la frigider.
6
Îndepărtați excesul de ulei din partea de sus când este rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista