Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars
Vanilla Bean Crincormme Brincormull ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 232 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, un strop de sare, lapte fără grăsimi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 24%. Încercați Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars, Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars, și Fasole De Vanilie Crema De Zahar Ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie.
Încălziți amestecul la foc mediu la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți), amestecând ocazional.
Scoateți amestecul de lapte de pe foc. Acoperiți și abrupți 30 de minute. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în amestecul de lapte; rezervați fasolea pentru o altă utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 30
Combinați 1/4 cană de zahăr, gălbenușurile de ou și sarea într-un castron mediu, amestecând bine cu un bici. Adăugați treptat amestecul de lapte în amestecul de gălbenuș de ou, amestecând constant cu un bici. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Împărțiți amestecul uniform între ramekine de 4 (4 uncii), cupe cu cremă sau vase de copt puțin adânci.
Așezați ramekins într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 300 timp de 25 de minute sau până când centrul abia se mișcă când ramekin este atins.
Scoateți ramekins din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Cerneti 1 lingura de zahar uniform peste fiecare crema. Ținând o torță de bucătărie la aproximativ 2 inci de partea superioară a fiecărei cremă, încălziți zahărul, mișcând torța înainte și înapoi, până când zahărul este complet topit și caramelizat (aproximativ 1 minut).
Serviți crme brle imediat sau în decurs de 1 oră.
Notă: dacă nu aveți o torță de bucătărie, puteți face toppingul de zahăr pe plită.
Puneți 1/4 cană de zahăr și 1 lingură de apă într-o cratiță mică și grea. Gatiti la foc mediu 5-8 minute sau pana devin aurii. (Rezistați dorinței de a amesteca, deoarece acest lucru poate provoca cristalizarea zahărului.) Se toarnă imediat amestecul de zahăr uniform peste creme reci, întinzându-se pentru a forma un strat subțire.