Fasole de unt cremoasă cu firimituri crocante
Fasolea cremoasă de unt cu firimituri crocante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 151 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 37 de cenți pe porție. 37 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, brânză, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Ciuperci prăjite cu Oregano și unt cu firimituri crocante, Barramundi cu piele crocantă cu lămâie caramelizată + firimituri de unt maro, și Risotto cremos cu fasole, slănină crocantă și salvie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți fasolea de unt într-o tigaie mică timp de 3-4 minute.
Scoateți un sfert din ele într-un castron și amestecați cu o furculiță până când sunt netede și cremoase. Se amestecă înapoi în restul de fasole din tigaie cu brânza moale și arpagicul, apoi se încălzește încă câteva minute până se încălzește.
Transferați într-un vas mic de copt și presărați pesmet.
Stropiți peste ulei și fulgerați sub un grătar fierbinte timp de 1-2 minute până când firimiturile sunt crocante și aurii.