Fasole coaptă cu arțar și ghimbir
Fasolea la cuptor cu arțar și ghimbir este o garnitură fără gluten și fără lactate . O porție conține 304 calorii , 6 g de proteine și 10 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 10 persoane. Pentru 1,03 dolari per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână melasă, sirop de arțar adevărat, fasole verde Great Northern și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Această rețetă de la Allrecipes are 14 fani. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 19 ore . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 57% , ceea ce este solid. Baconul cu arțar și ghimbir , Prăjitura cu piersici inversată cu sos de cremă de arțar infuzat cu ghimbir șiHalibut glazurat cu sos de ghimbir și piersici cu sos de ghimbir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea uscată într-o oală mare cu apă peste noapte, apoi scurgeți-o. Umpleți oala cu apă și aduceți la fierbere. Fierbeți la foc mic până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră.
În timp ce fasolea se fierbe, amestecați siropul de arțar, melasa, zahărul brun, ghimbirul, pudra de muștar, sarea, piperul și apa. Dați deoparte.
Puneți felii de ceapă pe fundul unui slow cooker de 3 litri sau mai mare.
Puneți cubulețe de carne de porc sărată peste ceapă.
Scurgeți fasolea și transferați-o în slow cooker.
Turnați amestecul de sirop de arțar peste fasole. Dacă nu este suficient lichid pentru a acoperi fasolea, adăugați puțină apă fierbinte.
Acoperiți și gătiți la setarea Low timp de 10 până la 12 ore sau la High timp de 5 până la 6 ore. Dacă gătiți fasolea la High, veți dori să verificați ocazional dacă are nevoie de puțin mai multă apă. Dacă fasolea este prea suculentă pentru gustul dvs., lăsați capacul deschis în ultimele 30 de minute pentru a aburi o parte din lichid.