Fasole coaptă cu arțar și ghimbir

Fasole coaptă cu arțar și ghimbir
Fasolea la cuptor cu arțar și ghimbir este o garnitură fără gluten și fără lactate . O porție conține 304 calorii , 6 g de proteine și 10 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 10 persoane. Pentru 1,03 dolari per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână melasă, sirop de arțar adevărat, fasole verde Great Northern și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Această rețetă de la Allrecipes are 14 fani. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 19 ore . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 57% , ceea ce este solid. Baconul cu arțar și ghimbir , Prăjitura cu piersici inversată cu sos de cremă de arțar infuzat cu ghimbir șiHalibut glazurat cu sos de ghimbir și piersici cu sos de ghimbir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea uscată într-o oală mare cu apă peste noapte, apoi scurgeți-o. Umpleți oala cu apă și aduceți la fierbere. Fierbeți la foc mic până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
În timp ce fasolea se fierbe, amestecați siropul de arțar, melasa, zahărul brun, ghimbirul, pudra de muștar, sarea, piperul și apa. Dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Puneți felii de ceapă pe fundul unui slow cooker de 3 litri sau mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Puneți cubulețe de carne de porc sărată peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Scurgeți fasolea și transferați-o în slow cooker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Turnați amestecul de sirop de arțar peste fasole. Dacă nu este suficient lichid pentru a acoperi fasolea, adăugați puțină apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Acoperiți și gătiți la setarea Low timp de 10 până la 12 ore sau la High timp de 5 până la 6 ore. Dacă gătiți fasolea la High, veți dori să verificați ocazional dacă are nevoie de puțin mai multă apă. Dacă fasolea este prea suculentă pentru gustul dvs., lăsați capacul deschis în ultimele 30 de minute pentru a aburi o parte din lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În19 hrs
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista