Fasole Chile Cu Crustă De Porumb
Fasolea Chile cu crustă de porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 525 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ceapă, praf de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Porumb Verde Chile, Pâine De Porumb Prăjită Din Chile, și Hatch Chile Cornbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 5 minute.
Adăugați fasole și următoarele 5 ingrediente; gatiti 5 minute.
Combinați amestecul de pâine de porumb și restul de 3 ingrediente; se amestecă până se omogenizează. Puneți aluatul peste amestecul de fasole.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.