Fasole Albă Italiană
Fasolea albă italiană este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 196 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, piper, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Fasole Albă Italiană, Fasole albă italiană cu curcan, și Fasole Albă Italiană Cu Ton.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; sotati 3 minute.
Adăugați ardeiul roșu, usturoiul și frunza de dafin; sotati 3 minute. Se amestecă în apă și fasole. Gatiti 3 minute sau pana cand se incalzeste bine. Se amestecă oțetul, sarea și piperul negru. Aruncați frunza de dafin.