Fasole Afumată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea afumată. Această rețetă servește 6. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 146 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, ceapa, tulpina de țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Fierbinte Și Fumată, Fasole fierbinte și fumată, și Fasole Afumată "Coaptă" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: aragaz lent
Ungeți aragazul lent cu spray antiaderent.
Așezați fasolea, ketchup-ul, zahărul brun, boia de fum, baza de supă, fulgii de ardei roșu, usturoiul, frunza de dafin, morcovii, țelina, ceapa și roșiile în aragazul lent împreună cu 1/2 cană de apă. Se amestecă și se gătește la mare timp de 3 până la 4 ore.
Adăugați 3 linguri de apă la jumătatea gătitului, dacă este necesar.