Farfalle de Jeanne Thiel Kelley cu sfeclă aurie și nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Farfalle de Jeanne Thiel Kelley cu sfeclă aurie și nuci de pin. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 595 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pastele farfalle, ceapa, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Farfalle cu sfeclă aurie, verdeață de sfeclă și nuci de pin, Farfalle cu Pancetta, nuci de pin și salvie, și Paste Farfalle cu Prosciutto, spanac și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare (12 inci) grea, prăjiți nucile de pin la foc mediu până devin aurii și parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se transferă într-un castron pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați jumătate de ulei de măsline în tigaie și încălziți-l pe mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă ceapa și se sotează până începe să se înmoaie și să devină aurie. Reduceți focul la mediu scăzut, condimentați cu sare și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este fragedă și caramelizată, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile Paharului
5
În timp ce ceapa se caramelizează, curățați sfecla și tăiați fiecare în 8 pene, apoi tăiați verdeața în fâșii de 1 inch. Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și gătiți sfecla până se înmoaie, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Scoateți-le cu o lingură cu fante într-un castron pentru a se răci, lăsând apa să gătească pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Când ceapa este caramelizată, adăugați usturoiul și gătiți timp de 3 minute mai mult, apoi adăugați verdeața de sfeclă deasupra cepei și stropiți uleiul rămas peste ele. Acoperiți și continuați să gătiți până când verdeața este fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Verde
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Verzii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Aduceți apa la fiert și adăugați pastele. Gatiti pana la al dente, apoi scurgeti, rezervand 1 cana de apa de gatit pentru paste. Întoarceți pastele în oală, adăugați amestecul de ceapă și sfecla și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Adăugați parmezanul plus apă pentru paste 1/4 cană la un moment dat și gătiți la foc mic pentru a crea un sos mătăsos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Se servește cu nuci de pin prăjite și mai mult parmezan.