Farfalle cu sfeclă aurie, verdeață de sfeclă și nuci de pin

Farfalle cu sfeclă aurie, verdeață de sfeclă și nuci de pin
Farfalle cu sfecla de aur, verdeață de sfeclă și nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 446 calorii. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, sfeclă aurie cu diametru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Farfalle de Jeanne Thiel Kelley cu sfeclă aurie și nuci de pin, Verdeață de sfeclă ofilită cu brânză de capră și nuci de pin prăjite, și Farfalle cu Pancetta, nuci de pin și salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți tigaia mare și grea la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați nuci de pin șise amestecă până se prăjesc ușor, aproximativ3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3
Transferați la smallbowl.
4
Adăugați 2 linguri de ulei și ceapă în aceeași tigaie și saut până când începe să se înmoaie și să devină auriu, aproximativ 10 minute.Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați cu saut-ul până când ceapa este fragedă și rumenită, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați usturoiși se amestecă 2 minute. Împrăștiați sfecla peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Drizzlerrămânând 2 linguri ulei peste; acoperiți și gătiți până când verdele de sfeclă sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Între timp, gătiți sfecla înoală mare cu apă sărată clocotităpână la licitație, aproximativ 10 minute.Folosind lingura cu fante, transferațifeile la castron mediu. Returnațiapă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați paste la beetcooking lichid și gătiți până ladelicat,dar încă ferm pentru a mușca, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Scurgeți, rezervând 1 cană de gătit pastelichid. Întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se amestecă amestecul de ceapă-verdeși sfecla în paste făinoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
11
Adăugați pastelichid de gătit cu 1/4 cană de apă. Se condimentează cu sare șipiper negru măcinat grosier.Se amestecă 1/3 cană parmezan.Împărțiți pastele între adâncimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Se presară cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
13
Serviți, trecând brânză suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista