Farfalle cu pesto de rucola
Farfalle cu Pesto de rucola ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 362 calorii. Dacă aveți paste farfalle, fasole de ceară și/sau fasole, roșii cherry și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Farfalle cu pesto de rucola, Rucola - Nuc Pesto Farfalle, și Farfalle de creveți cu pesto de rucola.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 4 litri de apă la fiert; adăugați fasole și gătiți doar până când abia se înmoaie să muște, aproximativ 1 minut. Cu un skimmer sau o lingură pliată, scoateți din apă și transferați-o într-o strecurătoare; clătiți sub apă curgătoare rece până se răcește.
Aduceți apa înapoi la fierbere.
Adăugați farfalle și gătiți până se înmoaie pentru a mușca, 14 până la 16 minute.
Într-un castron mare, amestecați pastele, fasolea și 3/4 cană pesto. Dacă se dorește mai mult sos, adăugați până la 1/4 cană mai mult pesto. Se acoperă cu brânză și roșii cherry înjumătățite.