Fantome pe mături
Fantome pe mături necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 14 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 34 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 53 de fani. Dacă aveți fructe rulate lângă gustarea de fructe mestecate în rulou de 3 picioare, chipsuri de vanilie, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare sunt Fantome pe mături, Măturile Vrăjitoarelor, și Măturile Vrăjitoarelor Parmezan.
Instrucțiuni
Căptușiți foaia mare de biscuiți cu hârtie cerată sau hârtie pergament. Desfaceți ruloul de gustări cu fructe. Cu foarfece de bucătărie, tăiați franjuri lungi de 3/4 inci pe o parte lungă a ruloului de gustări.
Tăiați rola cu franjuri în bucăți de 2 inci.
Pentru a face fiecare "mătură", înfășurați o bucată de franjuri în jurul unui capăt al covrigului; apăsați pentru a sigila.
Așezați" bețe de mătură " pe foaia de biscuiți căptușită cu hârtie cerată.
Aruncați 1/2 lingurițe rotunjite de chipsuri de vanilie albă topită transversal pe covrigi; forma să semene cu "fantome" așezate pe "bețe de mătură."
Apăsați 3 chipsuri de ciocolată în miniatură în fiecare "fantomă" pentru ochi și gură.
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 45 de minute sau la congelator aproximativ 5 minute sau până când este setat. Cojiți bomboanele din hârtie cerată.