Fantome De Bezea
Bezea fantome este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap garnitură. O porție conține 404 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, zahăr, bucăți ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Fantome De Bezea, Fantome De Bezea Albă, și Cupcakes cu ciocolată neagră cu fantome de bezea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați 2 foi de copt (fiecare 14 pe 17 in.) cu pergament de gătit sau foi de unt și praf cu făină.
Într-un castron adânc, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru într-o spumă groasă. Continuând să bateți, adăugați zahăr, 1 lingură la fiecare 30 de secunde, apoi bateți până când bezea ține vârfuri foarte rigide.
Bate în vanilie. Dacă folosiți pergament de gătit, ungeți puțină bezea pe partea inferioară a fiecărui colț pentru a o face să se lipească de foile de copt.
Puneți bezea într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de 1/2 inch (sau lingură într-o pungă de plastic grea de dimensiuni de galon, apoi tăiați 1 colț pentru a face o deschidere lată de 1/2 inch). Pipeți bezea pe foi de copt în forme fantomatice de aproximativ 1/4 până la 1/2 inch grosime, 2 până la 4 inci lățime și 4 până la 6 inci lungime, distanțându-se la aproximativ 2 inci. Pentru a face ochi (nas și gură, dacă doriți) apăsați ușor chipsurile de ciocolată în bezea.
Coaceți într-un cuptor de 200 până când bezeaua începe să devină auriu pal și este fermă la atingere, 1 1/4 până la 1 1/2 ore (1 până la 1 1/4 ore într-un cuptor cu convecție); comutați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii. Opriți focul și lăsați bezea în cuptorul închis timp de 1 oră.
Glisați o spatulă sub bezea pentru a elibera.