Falck Fudge Glazura
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Înghețarea Falck Fudge ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 213 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână zahăr, pudră de cacao, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ciocolată Fudge Cupcakes umplut cu ciocolată Fudge Cookie Bar și bezea bezea glazura, Fudge Glazura, și Fudge Glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați zahărul, pudra de cacao, untul și 7 linguri de lapte împreună într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand constant, la fierbere timp de 2 minute.
Îndepărtați imediat și puneți cratița într-o chiuvetă cu apă rece de 1 inch în ea pentru a răci glazura.
Adăugați laptele rămas și extractul de vanilie în glazură; amestecați până se îngroașă.