Falafel - vinete umplute cu sos Tahini și gust de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați vinetele umplute cu Falafel cu sos Tahini și roșii. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 266 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,87 USD pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 267 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Shawarma de curcan cu gust de roșii și sos Tahini, Shawarma de curcan cu gust de roșii și sos Tahini, și Vinete umplute cu Quinoa cu sos Tahini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic și amestecați cu un tel. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru Servire
3
Pentru a pregăti vinetele, feliați vinetele pe jumătate pe lungime; scorați părțile tăiate cu un model încrucișat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
4
Așezați jumătățile de vinete, tăiate cu părțile în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți la 475 timp de 7 minute sau până când sunt ușor fragede și rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru Servire
6
Scoateți din cuptor; scoateți cu grijă pulpa, lăsând o coajă de 3/4 inch. Rezervați pulpa pentru o altă utilizare. Condimentați părțile tăiate cu 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru Servire
7
Combinați restul de 1/2 linguriță de sare, ceapă și următoarele 11 ingrediente (prin năut) într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Puneți 1/2 cană de amestec de naut în fiecare coajă de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Coaceți la 475 timp de 25 de minute sau până când jumătățile de vinete sunt fragede și amestecul de naut se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru Servire
9
Pentru a pregăti gustul, combinați roșia și ingredientele rămase într-un castron; se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
4 Roșii Roșii Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Așezați 1 jumătate de vinete pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare jumătate cu 1/4 cană de gust și 1 1/2 linguri de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe