Fajitas De Pui De Bază

Fajitas de pui de bază este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 214 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei vegetal, sare kosher, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați La Mansion ' s Chicken Fajitas-Fajitas sunt un fel de mâncare Tex Mex de care toată lumea se bucură, Tequila Lime Chicken Fajitas și Marea controversă a marinadei de pui, și Fajitas de Carne (friptură Fajitas) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați coriandrul, usturoiul, pudra de chili, coriandrul, chimenul, sucul de lămâie și 2 linguri de ulei într-un vas de copt puțin adânc și bateți pentru a combina.
Adăugați puiul și întoarceți-l pentru a acoperi cu marinada. Puneți puiul deoparte timp de cel puțin 10 minute sau acoperiți și dați-l la frigider până la 24 de ore.
Încălziți o tigaie la grătar la mediu. Odată fierbinți, adăugați bucățile de pui, condimentați cu sare și piper și gătiți netulburate până se rumenesc bine pe fund, aproximativ 10 minute. Întoarceți, condimentați a doua parte cu sare și piper și gătiți netulburat până se rumenesc bine pe fund și se fierbe, încă aproximativ 10 minute.
Scoateți puiul pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească în timp ce pregătiți ingredientele rămase.
Așezați ardeiul gras și ceapa într-un castron mediu, stropiți cu restul de 1 lingură de ulei, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Așezați legumele pe tigaia pentru grătar într-un singur strat. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie si usor carbonizat, aproximativ 10 minute.
Transferați legumele într-un vas de servit. Între timp, încălziți tortilele.
Încălziți o fontă medie sau o tigaie la foc mare până când este fierbinte, aproximativ 3 minute.
Așezați o tortilla în tigaia uscată și încălziți, răsturnând o dată, până se încălzește pe ambele părți. Înfășurați tortilla într-un vas curatprosop pentru a se încălzi. Repetați cu tortilele rămase.Feliați puiul împotriva bobului în bucăți groase de 1/2 inch și puneți-l în vasul de servire cu legumele. Pentru a servi, umpleți o tortilla caldă cu pui și legume și acoperiți cu guacamole, salsa și smântână (dacă utilizați).