Fajita Pot Pie
Rețeta plăcintă cu Oală Fajita este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $1.05 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 221 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amestec, pui tăiat, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. în tigaie de 10 inci, se încălzește uleiul la foc mediu. Gatiti ardeiul gras in ulei, amestecand ocazional, pana cand este crocant. Se amestecă puiul, salsa și apa. Gatiti 1 pana la 2 minute, amestecand ocazional, pana la bule.
Se toarnă în caserola unsă de 1 1/2 litru; pus deoparte.
În castron mic, se amestecă împreună ingredientele rămase.
Se toarnă peste amestecul de pui; se întinde cu grijă aproape până la marginea caserolei.
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până se rumenesc ușor. Scrieți un mesaj cu ketchup squeezable, dacă doriți.